Odp: Offtopic
Bez komentarza...
Dzisiaj miałem robione badanie krwi i EKG. Przy pobieraniu krwi ona tak fajnie, pulsowo się wylewa. ![]()

XGB GB EBMFMLSEBJNY?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 154 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bez komentarza...
Dzisiaj miałem robione badanie krwi i EKG. Przy pobieraniu krwi ona tak fajnie, pulsowo się wylewa. ![]()

LOL mi też dzisiaj pobierali krew i teraz czuje się jak ćpun z podcięta żyłą ![]()
Ja tam takich efektów nie mam\nie miałem. Chociaż to może zależeć jak gruba była igła.Mi to zrobili bo się od tygodnia jakoś słabo czuję, a matka ma anemię.
Btw. Jak się czuje ćpun z podciętą żyłą ?
Ostatnio edytowany przez arekDelta (2012-01-20 12:33:00)

Nie wiem ile, ale mi pobierali 3 ampułki, ale tych badań dużo miałem.
Dobrze, że mi po pobraniu krwi oddali wiadro
Taka ładna zimowa pogoda była, a teraz wszystko się topi...
Aha- premiera stalkera przeniesiona na 29 stycznia z przyczyn techniczno-naturalnych ![]()

My dzisiaj kręciliśmy czołówkę do video ze studniówki (przyszła sobota). Baby nałożyły nam tyle tapety, ze mieliśmy "ryje jak NPCe z Obliviona"
Bedzie świetny materiał
My dzisiaj kręciliśmy czołówkę do video ze studniówki (przyszła sobota). Baby nałożyły nam tyle tapety, ze mieliśmy "ryje jak NPCe z Obliviona"
Bedzie świetny materiał
Ja studniówkę mam dzisiaj. Tę całą "czołówkę" kręciliśmy we czwartek, zainprowizowaliśmy bitwę w śniegu, swoją drogą ciekawe jak to będzie finalnie wyglądać. W piątek za to kręciliśmy próbę generalną poloneza, wg nauczycielki wyszło super, ale ja tam nie wiem.
A u Nas w przyszły piątek jest Żakinada- jak zawsze przyjdę popatrzeć.
Ostatnio edytowany przez arkado123 (2012-01-21 15:58:38)
Każda klasa maturalna robi jakieś przedstawienia/eventy. Zbieramy się z rańca za szkołą i tam 3 klasy liceum odprawiają jakieś wytwory swojej wyobraźni, często z udziałem nauczycieli.
http://lo2ruda.edupage.org/album/? (pod podtytułem żakinada)
Ja grałem dopóki nie zepsuła mi się nagrywarka(kilka dni temu).

Tak wszedłem z nudów i coś o oddawaniu krwi... Oddawałem w listopadzie. Fajnie bo wtedy musialem wtrąbić litr wody przez godzine bo krwi zbyt nie bylo (a babka cos tyrpnąła i igła wypadła i krew tak sie fajnie wylewała...) i wtrąbiłem potem 2.5 litra soku w pół godziny
Krew poszla
a potem na piwo z kolega po lekcjach
Ale po oddawaniu krwi czułem się jak i przed ![]()
A dzis na religi wcinaliśmy z kolegą pijane misie
Tak na próbe zrobilismy, bo za 1.5 tyg w sobote studniówka to sobie nabierzemy ich
Dobre to to ![]()
A i kiedys na jaja nagraliśmy z kolegą śpiewy nasze... Strasznie sie chcialo śmiac wtedy nam... tak około 25 sekundy 'śpiewam' jak jakis dziadek... Ale growl na końcu jaki wyszedl mi jest wg mnei najlepszy. Tylko gdyby nie to ze człowiekowi sie śmiac chciało to by lepiej brzmiało...
Dostałem się do alfy Heroes & Generals. Hell Yeah!
Sprawdziłem jeszcze demo The Darkness II. Nawet fajna strzelanka i brutalna. Love it.
Ostatnio edytowany przez larkson (2012-01-25 19:46:24)
http://grzesiek12345615.wrzuta.pl/audio
/dieta_cud
Tekst wymysliłem podczas schodzenia po schodach i zobaczeniu tłustej osoby. motyw wymyslony w 5 sekund i zagrane i nagrane za pierwszym razem z perkusja naraz. Improwizowane całe. na czuja. i Wokal troche podkrecony zbyt
Ale nagramy na feriach porzadna wersje i nie tylko to. Tak w dobrej jakosci bo tu ciucho itp i bez basu. Ale fajne
Wg mnei
Jutro 100dniówka. Ale będzie jazda ![]()
Ze względów politycznych (ACTA?) odwołali nam kabaret. A był taki zajebiaszczy...
Przedstawialiśmy nauczycieli - dyra miała podkład AC/DC Hells Bells
, vicedyra Baranek Kultu, wychowawczyni Call on me (i komentarz, ze zawsze nas rozgrzewa
), o polonistce chcieliśmy powiedzieć, że sama sobie depresję funduje (kto przeczytał lekturę? kto zaczął? no może chociaż opracowanie...). Anglista - I am a polish boyfriend , historyk muzykę z Rockiego. Katechetę też fajnie podsumowaliśmy - Franek bo Bóg tak chciał. Trafił nawet ulubiony tekst nauczycielki matmy- siadaj, masz pałę.
Polonistka powiedziała po próbie, ze czuje się śmiertelnie obrażona i jak ona wyjdzie to reszta nauczycieli też, bo ponoć całość jest obraźliwa... Zero dystansu do siebie, tak by chociaż jakiś przypał był ![]()
@Nero: Dać NAM szanse?!?

@ Nero
Konsultowałeś to z kimś?

Ale mnie nogi bolą
Było bosko.
Polonez udał się genialnie. Jako osobę towarzyszącą ściągnąłem Katarzynę z uniwersytetu i cały parkiet był nasz. Kumpel Skonek zamówił mi piosenkę dla najlepszego tancerza na sali - Stalową rurę, jeszcze jakąś przedłużoną
Nie pozostałem mu dłużny i potem on ze swoją partnerką skakał do Lets twist a game, hehe
Najbardziej to mnie chyba jednak zmęczyła seria Lambady i Kankana, płuca można wypluć. Dj spisał się świetnie - prócz disco polo mieliśmy rock'n'roll, klubową, sporo wolnych kawałków, klasyki lat 80 - cud. Najlepsza impreza moim życiu.
http://www.facebook.com/media/set/?set=
amp;type=1
Ostatnio edytowany przez morticore (2012-01-29 17:47:34)
Posty [ 3,676 do 3,700 z 3,848 ]
Strony Poprzednia 1 … 146 147 148 149 150 … 154 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB