Odp: Koniec CLICKA ?!
Według Związku Kontroli Dystrybucji Prasy wydrukowano 74900 egzemplarzy a sprzedano 30347 (dane ze stycznia 2009 bo nowszych nie ma)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Według Związku Kontroli Dystrybucji Prasy wydrukowano 74900 egzemplarzy a sprzedano 30347 (dane ze stycznia 2009 bo nowszych nie ma)
to po co trzymali taki duży nakład??
to po co trzymali taki duży nakład??
było już o tym,jeżeli zmniejszy sie nakład to czasopismo będzie trudniej dostępne,więc i srzedaż zmaleje, raczej to by niepomogło Clickowi,ja bym kupił Clicka nawet jakby był sprzedawany w jednym kiosku w polsce ![]()
Ostatnio edytowany przez PRQc (2009-04-09 21:18:21)
Jeśli tak by było, to ten kiosk musiałby być naprawdę duży. Pomieścić kilka tysięcy Clicków w jednym miejscu to jest coś ![]()
Szkoda, że trafiło akurat na Clicka. W tym miesiącu kupię CDA. Fajne pełniaki. Jeśli ktoś nie wie jakie to mówię: Supreme Ruler 2020, Made man, Advent Rising. Teraz Cda to w połowie Click, więc tak jakoś nie wypada nie kupić. Nie lubię zbytnio ich dość obszernych tekstów, ale AR i GW nie wiem czemu lubię. Do tego fajne pełne wersje. No i redaktorzy Clicka. Poza tym to numer specjalny. Ahh... ![]()
Ostatnio edytowany przez Gaross (2009-04-09 22:05:13)

Jezu!! wchodze na strone po dłuższej nieobecności żeby sprawdzić kiedy kolejny numer kupić a tu k***a koniec Clicka!... po ponad 4 latach i ponad 50 numerach..... żeganaj

Jestem na forum nowy ale z clickiem już co najmniej 3 lata i bardzo mnie ta informacja zdenerwowała.
Chciałbym to zmienic ale nie można.
Pozdrowienia dla redaktorów nie mam zamiaru kupawac innych pism, click u mnie był ale teraz już go nie będzie
Szkoda by było. ![]()
Jeśli tak by było, to ten kiosk musiałby być naprawdę duży. Pomieścić kilka tysięcy Clicków w jednym miejscu to jest coś
Szkoda, że trafiło akurat na Clicka. W tym miesiącu kupię CDA. Fajne pełniaki. Jeśli ktoś nie wie jakie to mówię: Supreme Ruler 2020, Made man, Advent Rising. Teraz Cda to w połowie Click, więc tak jakoś nie wypada nie kupić. Nie lubię zbytnio ich dość obszernych tekstów, ale AR i GW nie wiem czemu lubię. Do tego fajne pełne wersje. No i redaktorzy Clicka. Poza tym to numer specjalny. Ahh...
Ja też zakupiłem CDA. Kupiłem go pierwszy raz w życiu,ale ja nie o tym. Numer specjalny? Co w nim specjalnego? Pudełka na płyty zmniejszyli, liczbę stron zmniejszyli. A wiecie czemu on się nazywa numerem specjalnym? Bo prenumeratorzy muszą iść do kiosku. On jest po prostu po to aby były większe zyski. Nic w nim specjalego nie zauważyłem ,ani żadnego napisu na okładce tylko jakaś tam drobna wzmianka na 6 str. i na grzbiecie.
Ostatnio edytowany przez Grzesiek_Maj1 (2009-04-27 13:43:02)
5 lat cię czytałem wróć jesteś drugą księgą mądrości po Bibli
Ja też zakupiłem CDA. Kupiłem go pierwszy raz w życiu,ale ja nie o tym. Numer specjalny? Co w nim specjalnego? Pudełka na płyty zmniejszyli, liczbę stron zmniejszyli. A wiecie czemu on się nazywa numerem specjalnym? Bo prenumeratorzy muszą iść do kiosku. On jest po prostu po to aby były większe zyski. Nic w nim specjalego nie zauważyłem ,ani żadnego napisu na okładce tylko jakaś tam drobna wzmianka na 6 str. i na grzbiecie.
Poprzednie numery o tej nazwie rzeczywiście były specjalne(dodatki, treść,pełniaki, ilość stron), a ten powinien nazywać się dodatkowy, bo nie ma w nim nic (niewiele) specjalnego.
Elo! Po upadnięciu Clicka w kwietniu czytałem, że po nowym roku ma być reaktywowany. Czy mogę robić sobie nadzieje, że znowu będę mógł poczytać sobie ulubioną gazetę? ;]
lecz ostatnia umiera ![]()
lukasz2146 napisał/a:Elo! Po upadnięciu Clicka w kwietniu czytałem, że po nowym roku ma być reaktywowany. Czy mogę robić sobie nadzieje, że znowu będę mógł poczytać sobie ulubioną gazetę? ;]
Nadzieja matką głupich ; )
Matka kocha wszystkie swoje dzieci ![]()

Posty [ 276 do 290 z 290 ]
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB