Odp: Growe Promocje
Ale to na (nie)szczęście nie tylko wągrowieckie Media Expert. Identycznie było w Świnoujściu rok temu kiedy tam byłem na wakacjach. Stalker: Czyste Niebo za 100zł.

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale to na (nie)szczęście nie tylko wągrowieckie Media Expert. Identycznie było w Świnoujściu rok temu kiedy tam byłem na wakacjach. Stalker: Czyste Niebo za 100zł.

http://www.ultima.pl/promo.php?tg=108&ct=71
3 gry za 100zł. PeCetowcy nie mają czego szukać, lecz na xboxa można znaleźć coś ciekawego.
Na Cenega.pl
- http://sklep.cenega.pl/index.php?action
&sub=3 - Beowulf: The Game za 4.99 PLN
- Gry z serii SuperSeller za 15.99 PLN
W Media Expert promocja na gry "Kup trzy, zapłać za dwie". Bardzo opłacalne. Jutro muszę namówić rodziców na wyjazd do miasta bo chcę "tylko tak sobie pooglądać czy mają jakieś nowe gry" ![]()

Pisałem o tej promocji... A Beowulf po 5 zeta stoi już od roku..

Jest promocja na gram.pl extra klasyka o 50% taniej
skorzystałem z okazji i kupiłem Medieval 2 total war- Królestwa ![]()
Pisałem o tej promocji... A Beowulf po 5 zeta stoi już od roku..
Nie do końca Cię wtedy zrozumiałem. Myślałem ze chodzi o to że ME mają własne promocje i jako przykład podałeś 3za2 która już była. Moja wina.

Teraz już oficjalnie - Mass Effect 2, Dragon Age: Początek, Left 4 Dead 2 na wirtus.pl od 13.07 za 39,99 zł.
W dodatku Avatar: The Game kosztuje tyle samo co wyżej wymienione tytuły.
Ostatnio edytowany przez Jedi (2010-07-09 10:26:58)
Spojrzałem w gazetkę mediaexpert. Stała się rzecz niesamowita - gry xk będą przecenione!!! W takim razie nie muszę namawiac matki na wyjazd do Bydgoszczy!
Na dodatek gry xbox - 20%.

Też to widziałem.Chyba kupię Wheelmena za 12 zł albo The Club za 15
The club fajny, ale szybko sie nudzi.
Byłem w ME. Gier mało, ale wziąłem kilka. Saga Gothic była schowana i miała cenę 30zł. Powiedziałem przy kasie, że ta gra też powinna byc po 15zł, bo jest w xk i nawet na ulotce pisze -50%. Ona mówi, że się nie zna i odsyła do kiera działu komputerów. Ok, nie wiem który to więc się pytam każdego, kogo spotykam. Mówię mu wszystko, a on na to, że dopiero DRUGA gra jest -50%. Ja mu mówię, że nie, bo reszta jest po przecenia oprócz tej (pokazałem mu Unreala 3 w tej samej serii po 15zł). On nadal swoje. Idę do kasy i mówię, że nie chcę tego Gothica, bo gościu się nie zna (z rozpędu tak powiedziałem, babka się zaśmiała). On podchodzi, szukają w ulotkach, regulaminach i mówią w końcu, że miałem rację. Znowu musiałem iśc szukac Gothica na półce. Ale postawiłem na swoim i mam gierkę taniej. :razz:
W ogóle obsługa w ME to żart. Kupowałem DVD z mamą. Polecił jakieś tam. Powiedział, że różni się od 2 większą ilością Divixów i dlatego droższe. Ok, gościu gdzieś poszedł, to ja poszedłem sobie zobaczyc tv. A ten gościu stoi obok mnie (nie widzi mnie) i pyta się drugiego: A to DVD ma więcej Divixów od tego, bo nie mam pojęcia? :mrgreen:

Ja miałem kupowac pada do xboxa w ME ale babka mi mówiła że mają tylko bezprzewodowe i dlatego kosztuje 230 zł.I babka mi pokazuje pada do x360 z przyłaczem do PC i dlatego taki drogi .Taki9e matoły że żal

Rozumiem, że dziewczyna może się nie znac. Ale ten gościu też przez jakiś czas mi gadał o promocji na xboxa. Powtarzałem kilka razy, że to jest extra klasyka gier komputerowych i że Unreal jest taniej, a to nie. A on znowu o drugiej grze na xboxa -50%. Szkoda słów.

Dlatego nie kupujcie nic w marketach, a tym bardziej nie pytajcie sie o konsultację ![]()
To nie takie łatwe. O ile Szymon ma możliwość wyjazdu na zakupy do Bydgoszczy, ja jeżeli chcę kupić grę mam tylko wągrowieckie Media Expert. Ta sieć sklepów to porażka. IMO ![]()

Mam możliwośc. Ale bardzo rzadką i w dodatku samochód się teraz popsuł.. ![]()
ME to podróbka Media Markt. Komputery też mają np. Super procek - słaba karta lub vice versa.
Nowy rzut platyny (PS3)
- Uncharted 2
- Dirt 2
- Ratchet & Clank: A Crack in Time
I chyba coś jeszcze.
Cena - 89zł.
Można je zdobyc w MM (nie wiem, czy gdzie indziej też) za 69zł..
Opłaca się bardzo, jak ktoś ma konsole. Tańszych gier na PS3 nie widziałem.. W dodatku w MM Fifa 10 i Dante's Inferno na Xbox 360 i PS3 za 79 złotych, a za 89zł Tekken 5 (wyjątkowo w ME było za 99zł bodajże).
http://www.empik.com/multimedia/klasyka-ea
Na Empik.com Mega tanie letnie granie EA. RPA 2010 (wczoraj w ME było za ponad 200zł...), Dragon Age i parę innych gier za 99zł (większośc, jeśli nie wszystkie gry EA sa w tej cenie). Kolekcjonerka Dragona za 109zł.
Ostatnio edytowany przez szymon5596 (2010-07-16 14:09:46)

Byłem na wielkim giermasz CD-PROJEKT w poznańskim bardzie. Ale się obłowiłem. Frontlines Edycja Specjalna ( 30 zł ) Mass Effect Wydanie Premierowe ( 20 zł ) Halo 2 Wydanie Premierowe ( 10 zł ) Red Faction Guerrilla Wydanie Premierowe ( 15 zł ) Company of Heroes Złota Edycja ( 15 zł ) Mount & Blade Warband Wydanie Premierowe ( 20 zł ) i wiele innych dzisiaj robię zdjęcie ( Ja też będę na nim w koszulce Slipknotu
) i jutro wstawię
W ME znowu promocja 3 za 2.

W ME ponownie promocja 3za2. Gdyby nie ój sporych rozmiarów kryzys finansowy, obłowiłbym się.

Na steamie Left4Dead 2 za 4,75 Euro, a L4D 1 + 2 za 7,13 Euro

Już 12 listopada 2010 r., do oferty serii wydawniczej Cenegi - Pomarańczowa Kolekcja Klasyki, dołączą następujące tytuły:
- Splinter Cell: Double Agent
- Brothers in Arms: Hell Highway`s
- Tom Clancy`s: EndWar
- Majesty 2: Symulator Królestwa Fantasy
Cena: 29,99 zł.
Na pewno skuszę się na BiA: Hell Highway's i może jeszcze EndWar.
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2010-11-08 22:40:28)

23.12.2010-Rzut gier w biedronce.
Lista tytułów jakie znajdziemy na pułkach w naszym ukochanym markecie:
1. The Wheelman
2. Dungeon Lords
3. Mount&Blade
4. Sam&Max
5. 18 Wheels of Steal: American Long Haul
6. Król Futbolu
7. Spellorce II Złota Edycja
8. Zgrywus: wykończ szefa
9. Stranglehold
10. Two Worlds
11. Juiced 2: Hot Import Nights
12. Blacksite
Biorę tylko Wheelman'a. Blacksite już mam, Spellforce 2 też, tak samo Two Worlds i Stranglehold. Zastanowił bym się jeszcze nad M&B, ale posiadam już OiM i Warband więc nie warto.

Wheelmana Ci nie polecam. Po skończeniu wątku głównego nie ma tam nic do roboty. A sama "kariera" jest drętwa i niczym nie zaskakuje. W dodatku gra ma problemy z generowaniem otoczenia, co czesto skutkuje niepowodzeniem misji. Odradzam zakup.
Sam chyba wezmę Sam & Max sezon 1.
Biedronkę w tym roku sobie odpuszczam, nędza...
Posty [ 151 do 175 z 212 ]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB