26

Odp: Bractwo w Tanoth

Nie kłam, nie wysyłajcie bo mu karanole za 30 zeta dacie.

27

prezes24, ban gwarantowany. Kolejny jakby się tu wyrazić... kłamliwy żebrak.(kłamliwy dlatego że pisze że to my dostaniemy karneole, żebrak bo nie stać go na sms za 1.20 zł)

http://narodowcy.net/wp-content/uploads/2012/01/zsre-300x300.jpg

28

Taki sms kosztuje bardzo dużo , on tylko kłamie że niby 1.20 zł. Na takich ludzi to się pluje.

29

Dev: Było i się zmyło, bo głupie było

30

Zapraszam DO Bractwa BloodForce smile) Założyciel NIzaha Proszę o kontakt pod nr gg 7102518 Pozdrawiam Zapraszam chętnych Swiat 2

31

REKRUTACJA! BRACTWO: HOGWART ZAPRASZA DO WSPÓLNEGO PODBIJANIA GRY TANOTH

- s1

potrzeba 3 operatorów - zgłoszenia przyjmuje na maila: claw009@gmail.com

CZEKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE ! smile

Hogwart

32

zaproście mnie bo nie jestem w żadnym bractwie

33

Jeśli chcesz zamówić karneole to wystarczy  po prostu wyślij game h2s8nt na numer 79079 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności (30 karneoli czeka) koszt sms 1.00zł

34

to naprawdę działa^^^^

35

na prawdę wysyłajcie sms  ja już mam 100 karneoli

36

Jeśli chcesz zamówić karneole to wystarczy  po prostu wyślij game h2s8nt na numer 79079 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności (30 karneoli czeka) koszt sms 1.00zł to na prawdę działa

37

to na prawdę działa

38

dzieńdobry kilka dni temu założyłęm bractwo jest tam narazie 4 osoby to jestem ja 57 płetfa50 i moj kolega 50 barti man te posatcie robimy nimy wyprawy i prace dodajemy jak najwiecej do  bractwa doswiatczenia jest 24 albo 26% a obrazenia 24%                                 bractwo nazywa sie Demony i Demony  oprucz tych 2 postaci mamy nasze nowe posatcie one bendą wymiatać bo te z duzym lvl skopalismy staty te małe lvl one sa nasze dobre bractwo ciagle dodajemy moze  bendzie wam pasowac  Demony i Demony kto chce do bractwa niech pirze na 2883141 albo niech pirze na mojego emaila jak nie bende na gg ptryak@wp.pl  dziękuje bardzo dowidzenia

39

przypomnce jeszcze ze moje bractwo na serwerze 1 1c11  1 1 11  1 11  11 1 1  1  1 1 11 1