Odp: CLICK! - Prośba do (ZAINTERESOWANYCH) userów
Bardzo fajnie to wygląda
Zmieniłbym jedynie logo, bo antyaliasing jest słaby oraz przycisk "Digg" zmieniłbym na Wykop ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bardzo fajnie to wygląda
Zmieniłbym jedynie logo, bo antyaliasing jest słaby oraz przycisk "Digg" zmieniłbym na Wykop ![]()
Bardzo fajnie to wygląda
Zmieniłbym jedynie logo, bo antyaliasing jest słaby oraz przycisk "Digg" zmieniłbym na Wykop
Logo zmienię, a odnośnie wykopu - pomyślę nad tym
Orientuje się ktoś jak jest z rejestrowaniem na wordpressie?
Czy trzeba się na oficjalnej stronie zarejestrować czy jakoś na naszej - zgranych?
Nie do końca pojmuję jeszcze ten system. A może ja sam mam dodawać użytkowników?
No ciekawe ,ciekawe.Właśnie miałem pisać czemu tak ucichło w tym topicu ,green wysłałem Ci poprawki do recki metra.

Pewna myśl przed chwilą naszła mię - rezygnacja z "zinu" na rzecz portalu, to prawdopodobnie rezygnacja z reklamy jaką mógłby zapewnić Click. Portal to jednak swego rodzaju konkurencja dla click.pl
Hmm.... jeśli tak pomyśleć to masz nawet rację DeviL
P.S Według mnie strona jest niezła a konkretnie wyborna ![]()

Ok, teraz otwieram rekrutację. Z racji tego iż ostatnie recenzje nie były zbyt przemyślane (błędy ort.,inter., brak danych podst. takich jak ocena i podpis autora) chciałbym aby chętni do redakcji napisali dowolny tekst (treść minimum 4000 znaków, ocena ogólna, plusy i minusy... + podpis) A jeżeli chodzi o testy sprzętu czy zapowiedzi to 2500 znaków + podpis. Przed wysłaniem prosiłbym o trzykrotne sprawdzenie treści (nie przyjmuję poprawek) Jednocześnie dołączyć trzeba drugi załącznik ze swoimi danymi + mile widziane zdjęcie.
Formularz:
Imię ('pseudonim') nazwisko:
Data urodzenia:
Miejsce zamieszkania(miasto):
Ulubiony gatunek gier:
Zainteresowania:
Kilka słów od siebie:
Kontakt:
Te dane będą zamieszczone w dziale "Redakcja".
Oba teksty + zdjęcie wysyłacie na adres gre3n1@o2.pl
Czekam na owe pliki do dnia 01.10.2010
Po tym terminie rekrutacja off
EDIT: Newsy i wszelakie teksty również zostaną brane pod uwagę (recenzje książek, etc.)
Ostatnio edytowany przez green (2010-09-05 17:57:25)
Spojrzałem na stronę Zgranych i co? W ogóle nic już nie będzie? Kurde, a już miałem wysyłać swoje zgłoszenie.
Zgłoszenia można wysyłać do 01.10... może jeśli uzbiera się odpowiednia liczba osób (minimum 5), to coś z tego będzie... to już zależy tylko od was.
EDIT: No dobra, postanowiłem wziąć się w garść i (kolejny raz) wystartować samemu. Do 1 października będę pracował sam z nadzieją że chętni się znajdą. Nadal mam zamiar zakwalifikować tę stronę jako "fanowską Clicka" - resztę podam jak tylko wątek ten ruszy dalej.
Ostatnio edytowany przez green (2010-09-13 16:37:19)
Ej ludzie nie odpuszczajcie sobie tak łatwo. Ja też chodzę do szkoły i zazwyczaj dam radę coś skrobnąć. Z takim podejściem to nic nie osiągniemy. Jeśli mamy być najlepsi (lub jednym z najlepszych), to ruszcie palce i zacznijcie pisać.
Właśnie miałem się zapytać jak u was z postępami ![]()
Nie zaglądałem tutaj dość długo ale wiedziałem jak postępują pracę nad stroną i nie zgadzam się z opiniami jakoby przejście z zinu do formy portalu źle się dla nas skończyło. Gry do recenzji czy inne gifty od wydawców zostaną przeznaczone chyba jedynie dla portali (teoria, nic jeszcze nie wiadomo).
zgadzam sie. Równiez rezygnuje, najwyżej skrobne pare razy, niec więcej. Sporo nauki niestety jest ;p

E to mam takie 1 pytanko ile wkońcu z was robi ten zin bo coś dużo odeszło ;]?
8 albo 9 osób
Witam po mojej długiej przerwie forum click widzę że jakiś zin próbujecie wydać ?
Chcecie go wydawać elektronicznie czy na papierze ?

elektronicznie ;]
Nie ma problemu
Tylko skołuj sponsorów i ruszamy z drukiem :]

Posty [ 401 do 425 z 441 ]
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB