Odp: Offtopic
Przeszedł ktoś mafie II?Czy po końcowych napisach coś sie jeszcze dzieje?Bo gdy oglądałem creditsy to mi prąd wyłączyli ![]()

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 151 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przeszedł ktoś mafie II?Czy po końcowych napisach coś sie jeszcze dzieje?Bo gdy oglądałem creditsy to mi prąd wyłączyli ![]()

A i Mortimorze... nie trąb ze szczęścia kiedy poleci Ci to egzaminator ![]()
mam pytanie mozna jakoś wyłączyć wyświetlanie sygnaturki bo niektóre mnie denerwują .....
mam pytanie mozna jakoś wyłączyć wyświetlanie sygnaturki bo niektóre mnie denerwują .....
Tak w ustawieniach profilu.
@michael798:
Nie cytuj całej wiadomości, chyba że jest to niezbędne. Jeśli cytujesz słowa przedmówcy, to odpowiadaj pod każdym akapitem z osobna, jeśli ma dłuższą treść lub dotyczącą kilku tematów. Jeśli nie jest to konieczne, to nie cytuj nic z poprzedniego posta. Dobrze widziane jest przytaczanie tylko tych słów przedmówcy, które są ważne w twojej wypowiedzi â pozostałe usuń.
Dziś tak mi się nudziło że pobawiłem się Ati Tray Tools i podkręciłem rdzeń z 250 na 376 a pamięć z 400 na 436(DDR), bo dalej mi się nie chciało.

Nie zdałem później napisze co i jak ![]()
A ja zaraz idę kupić sobie Warbanda
Przynajmniej mam takową nadzieję.
Edit: Doszedłem jednak do wniosku, że to może poczekać.
Ostatnio edytowany przez arkado123 (2010-09-02 14:45:41)
Wymusiłem pierwszeństwo na skrzyżowaniu (wypadku nie było...), wina jest moja, aż się dziwię, że na takiej bzdurze odpadłem (i to bardzo szybko). No nic, będę powtarzał egzamin. Egzaminatora miałem spoko
Dziś tak mi się nudziło że pobawiłem się Ati Tray Tools i podkręciłem rdzeń z 250 na 376 a pamięć z 400 na 436(DDR), bo dalej mi się nie chciało.
Goń dalej tego Radeona, wydajność przerasta głownie po podkręcenia pamiątek właśnie ![]()
Dzisiaj w szkole był niezły sajgon, z miejsca nam 5 sprawdzianów zapowiedzieli i mordy darli, że nic nie umiemy.
Ostatnio edytowany przez Kaeltas (2010-09-02 18:15:35)
U nas anglistka (wraca po roku przerwy) była zaskoczona na jaki trudny podręcznik przerobiliśmy. Potem zrobiła test i "prawie dostała zawału" na widok wielkiego rozrzutu wyników (od 30% (jedna dziewczyna, co ledwo zdała do tej klasy) do 92% (ja
)).

A ja jak chcę tu coś napisać o szkole to nagle w którymś momencie nachodzi mnie takie dziwne uczucie zagrożenia i w głowie robi mi się taka pustka że nie wiem co napisać.
Ok, a więc jak to pierwszy dzień z lekcjami nie był jakiś przerażający. Prawdziwy horror zacznie się pewnie po poniedziałku. Na razie mieliśmy lekcje a których głównie zajmowaliśmy się sprawami organizacyjnymi. Na chemii krótka powtórka którą kończymy jutro, a 9.09 kartkówka. Na technice omawialiśmy materiał na ten rok. Po za "typowymi" zajęciami będziemy też uczyć się do testu na kartę motorowerową, oraz pouczymy się czegoś o gotowaniu(teoria). Miodnie, ponieważ w sprawach kulinarnych najlepszy nie jestem i trochę teorii mi się przyda. Na polskim spisywaliśmy lektury na te 10 miesięcy. Na lekcji wychowawczej wybieraliśmy samorząd klasowy i zapoznawaliśmy się z nowym kolegą. Przeprowadził się do Wągrowca z Gliwic. Wbrew obawom nie jest taki zły. W-F- zajęcia koszykarskie. Religia- lekcja organizacyjna. Na matematyce mieliśmy potęgowanie. Co ciekawe szlo mi nawet dobrze.
No, proszę. Udało się ![]()

OC pamięci radeona wywala artefakty już na 220, więc będe miał małą przerwę w zabawie.
Co do szkoły to nie było tak źle(narazie...) oprócz tego,że jeśli będziemy mieć tą samą nauczycielkę do matmy przez 3 lata to korepetycje gwarantowane :\ .

A u Nas jak zawsze. Lekcje organizacyjne. Matematyka- mamy najsurowszego (ale jednocześnie najlepszego
) nauczyciela. Jak zwykle zaczęliśmy od dyktowania zadań i już drugiego dnia szkoły byłem przy tablicy
(mamy kolejkę- każdy rząd po kolei). Teraz będziemy mieli na sztuce I semestr plastykę, a II muzykę. Szczerze, to chciałbym mieć na technice jakieś podstawy programowania kuchennego
Co nieco bym się poduczył jak poprawnie smażyć olej.
Ja już w pierszy dzień byłem przy tablicy z matmy
Taką udaną mamy nauczycielke że zapowiedziała nam minimum raz w tyg. pisanie kartkówki.Kurde ,nie ma to jak rozszerzona matma.A i jestem na profilu mat-inf i mam 2 godziny infy w tygodniu ,no coment ![]()

A i jestem na profilu mat-inf i mam 2 godziny infy w tygodniu ,no coment
U nas w liceum też tak jest, że tylko 2 infy, no ale cóż...
Noż o kurka ludzie, jakie można sygnaturki robić! Trochę rozsądku!
Czemu nie powiedziałeś tego wprost do mnie tylko w formie ogulnej?Karzdy głupi -i nie tylko- wie że to do mnie.
Więc bardzo prosze ,zrezygnowałem z arcani ale z mafi nie zrezygnuje.

O ile pamiętam to dawniej mogłeś poszczycić się podobnej wielkości sygnaturką. Moja jest przynajmniej "sterylna", gdyż ma białe tło i zlewa się z "backgroundem" forum.
Elo all wreszcie do was wróciłem po bardzooo długiej przerwie
Możecie mnie zobaczyć :
http://click.pl/forum/post87952.html#p87952
Tylko błagam nie śmiejcie się xD
@up
Błehehehhehehehehhehehehehe
Dobra ,tak poważnie to spoko nawet ci to wyszło ![]()
Jak będzie mi sie kiedy chciało to wrzuce swoją facjate ![]()
Ostatnio edytowany przez adik1232poczta.onet.pl (2010-09-04 18:35:11)

Towarzysze! Kamandir (czyli ja) potrzebuje Waszej pomocy! albo w skrócie: jak wstawić sygnaturke, zeby była taka fajna?? jak np; clexane2 czy arkado123. Mam zdjęcie, ale nie chce mi się załadować
Znajdujesz interesujące Cię zdjęcia bądź obrazek (jeżeli chcesz mieć w "sygnie" własną grafikę to wrzucasz ją na np. imageshack), kopiujesz jej adres i wstawiasz w miejscu na sygnaturkę w ustawieniach konta uprzednio dając (img) na początku i (/img) na końcu adresu z tym, że zamiast tych () nawiasów dajesz nawiasy kwadratowe []
A oto adres z mojej sygnaturki:
http://fc09.deviantart.net/fs15/f/2007/
er_555.jpg
Edit: tylko nie z html na końcu tylko jpg.
Edit2: I proszę- już jest.
Ostatnio edytowany przez arkado123 (2010-09-04 21:23:58)
Posty [ 151 do 175 z 3,774 ]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 151 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB