Odp: W co aktualnie gracie?
Split/Second ,w tej grze lubię przegrywać ,żeby zagrać jeszcze raz, nie wiem ,to chyba wina posuchy na ścigałki ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 39 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Split/Second ,w tej grze lubię przegrywać ,żeby zagrać jeszcze raz, nie wiem ,to chyba wina posuchy na ścigałki ![]()
Nostale PL. Heh... Wciągnęła mnie. 40 lvl dziś wbiłem ![]()

Battlefield 2+Jednostki Specjalne.
BF2:
Plusy
-Gra w której trzeba myśleć. Nie jest to CoD gdzie biegasz sobie po całej mapie niczym John Rambo.
-Strony konfliktu. W mało której grze mamy okazję zagrać chińczykami czy arabami(nie, nie terrorystami. Chodzi mi o żołnierzy)
-Ogromne mapy. Bardzo ogromne.
-Pojazdy. Samochody, transportery opancerzone, mobilna artyleria PLOT, czołgi, lodzie i śmiglowce bojowe oraz transportowe. Miodzio.
-Klimat. Mimo braku oskryptowanych akcji czuć tu wszechobecną bitwę. Widok nacierającego z daleka przeciwnika, szturm na jakiś budynek pod ostrzałem z broni ciężkiej to coś wspaniałego. Nawet podczas gry z botami w trybie dla jednego gracza.
-Awanse, odblokowywanie nowych broni, zdobywanie medali i baretek. Bardzo fajna opcja.
-Zróżnicowane klasy postaci i współpraca między nimi. Komandos dysponuje małą siłą ognia, ale jest szybki i posiada ładunki wybuchowe, szturmowiec to kosa na średnim i małym dystansie bez specjalnych zdolności. Bez sanitariusza w drużynie długo nie powalczymy. Mechanik choć słabiutki, naprawia pojazdy dzięki czemu nie tracimy na skuteczności itp, itd.
Wady
- To ta gra jakieś ma?
Na którym etapie gry jesteś
Pograłem trochę w podstawkę z botami żeby przypomnieć sobie co i jak. W nocy ściągam patch 1.5.
podsumowanie
Gra była, jest i będzie jedną z najlepszych pod względem trybu multiplayer.
BF2: Oddziały Specjalne
Jeszcze nie grałem ![]()
Ostatnio edytowany przez Maciek21c (2010-09-12 20:15:11)

Devil May Cry 4 i Fantasy Tennis 2 w wolnych chwilach.
Witam wszystkich;) To ja dziś z rana trafiłem na fajną przygodówką, w detektywistycznym klimacie. Bardzo sympatyczna, a momentami może trochę zagiąć;) Link: http://polizagadka.pl/
Ja chciałem sobie pograć w project igi ale ani na win 7 ani na xp-eku grafika nie wyświetla się poprawnie
((
Aktualnie FIFA 11 I ASSASIN CRRED 1 na xboxie 360 ![]()

king"s Bounty , LEAGUE OF LEGENDS ![]()
World of Warcraft na privacie http://www.sunwell.pl/index.php
Jednak ludzie mieli rację. WoW zasysa jak mało co ![]()
Właśnie ponownie instaluję pierwszego Stalkera więc aktualnie w niego będę grał. Tym razem trochę bardziej skupię się na wątkach pobocznych i prawdziwej pracy stalkera, tj. szukanie artefaktów, zabijanie mutantów itp. Może nawet w końcu przyłączę się do jakieś frakcji?

Jeszcze nie napisałem? Genialne Dragon Age: Początek
Ja aktualnie w PESa 11 i Wiedźmina
http://s4.footballteam.pl/index.php?v=n
il=13108#vMafię II.

Lost planet II i dalej w league of legends ![]()
King's Bounty ![]()

Rozgrywam sobie Herosy 4
, Ostanio z kumplem takiego przypakowanego kompa tak nękalśmy że zaczą najeżdzać nasze miasta, ale go rozwaliliśmy kiedy tylko archanioły zdobyliśmy.
Dark Messiah of Might and Magic
Zalety
-Taki CoD w klimatach fantasy
-Wiele możliwości pozbycia się przeciwników. Można im odcinać głowy, kopnąć tak by wpadli w ogień/ na jakieś kolce, lub przepaść. Do tego użyjemy masy oręża i zaklęć
- Gra nie jest krótka. Pograłem jakieś niecałe 5h i końca nie widać.
-Zróżnicowanie przeciwników i ich zachowań. Czarni rycerze to cieniasy którzy kiedy dostaną po łbach uciekają. Orkowie(nawet Ci uzbrojeni tylko w łuki) nie uciekają, walczą do samego końca. Gobliny próbują nas wciągnąć w zasadzkę. Kiedy robi się za gorąco znikają by wbić nam sztylet w plecy kiedy przestaniemy na nie zwracać uwagę. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność.
- Dwie piękne towarzyszki wyprawy. Xana, piękna, kusząca i troszczy się o Saretha jednak skrywa przed nim "demoniczną" tajemnicę. Leana, też niczego sobie, coś tam do głównego bohatera czuje. Jak pamiętam to później trzeba będzie między nimi wybierać.
-Ukryte obszary. Fajnie że trzeba czasem użyć trochę rozumu i łuku linowego. Taka odskocznia od ciągłej walki
Wady
- Jak na razie słaba fabuła. Idę, tnę to co się napatoczy pod miecz i idę dalej. Dopiero kiedy "zamontowałem" kryształ na piedestale w świątyni przypomniałem sobie o co w tym wszystkim chodzi.
Na którym etapie gry jesteś?
Walczę z przywódcą orków, niejakim Argashem. Pierwszy honorowy przeciwnik którego jak dotąd spotkałem.
Podsumowując. Gra jest świetna i zamierzam dojść do jej samego końca.

To samo co wyżej, oraz wydałem parę ojro na Shanka ;] Gra wyśmienita, naprawdę ;]
Największą zaletą gry są naprawdę fajne walki z Bossami, oraz nieźle przeniesione sterowanie ;]
Niestety minusem jest długość gry, właśnie przed chwilą ukończyłem na poziomie Hard w niecałe 7 h ;/

Teraz gram w Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy ![]()
A później w Morrowinda .
Ostatnio edytowany przez vampirek60 (2010-10-30 20:32:46)
Ahh, Jedi Academy, jedna z lepszych gier w świecie SW.

Posty [ 626 do 650 z 971 ]
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 39 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB