Odp: Duke Nukem Forever [COME BACK]
Ta gra IMO nigdy nie powinna mieć premiery. Zdążyła utworzyć wokół siebie coś w stylu legendy, micie o Syzyfie itd. Choć w sumie po tych wszystkich aferach twórcy na pewno sporo zarobią na Księciu. Może nawet ja się skuszę...

Na razie napiszę na forum potem przyjdzie czas na główną stronę.
Proszę mnie nie upominać w kwestii newsów, ponieważ reklama newsów cdaction.pl jest po lewej stronie na stronie www, co jest powodem pisania o wielu sprawach, m.in. o Duke-u.
clexane2 napisał/a:Na razie napiszę na forum potem przyjdzie czas na główną stronę.
Proszę mnie nie upominać w kwestii newsów, ponieważ reklama newsów cdaction.pl jest po lewej stronie na stronie www, co jest powodem pisania o wielu sprawach, m.in. o Duke-u.
Znowu na siłę próbujesz doszukać się problemu, którego nie ma. Nie rozumiem twojego toku rozumowania.
Co do samej gry... Na żaden przełom nie liczę, ale na fajną strzelankę z dużą dawką humoru, kultowym bohaterem i wysokim poziomem interakcji - czemu nie? Czekam. ![]()
Ostatnio edytowany przez pabloo-96 (2010-09-08 16:18:04)
Ja jestem tego samego zdania co Maciek21c. Gra stała się głęboko zakorzenionym symbolem który żal niszczyć.
Mogli by wydać tę produkcję chociaż ze zmienionym tytułem.
A ja bym tytułu nie zmieniał.Gra dobrze się nazywa.Pamiętam jak kiedyś grałem w duke nukem.tą platformówkę.Zawsze ciężko mi było zabić te zmutowane świnie co z helikoptera złaziły.Z resztą nie pamiętam już dobrze.Ale myślę że to będzie wyczepista gra!Widziałem gameplay i zapowiada się znakomicie!
to będą kolejne części po DNF?
Ja nie narzekam Duke jest spoko
Na pewno będzie dużo DLC...
Jeśli uważasz inaczej, patrz wyżej. Mam większe doświadczenie w kontaktach z naszym ukochanym trollem niż ty...