1

(1,938 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

5/10
przydałoby się troche nowych do ocenienia

2

5/10

3

To może i ja się dopiszę:)
10

4

(74 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Ja w podstawówce w szóstej klasie miałem 8.2sec (drugi najlepszy wynik w sezonie w moim powiecie) w biegu na 60m, 63 metry w rzucie piłeczką palantową i 1,5 metra w skoku wzywż (najlepszy wynik w sezonie w moim powiecie). Dzięki za uwagę:P:)

5

(281 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Obecność korekty (czy kogoś w tym rodzaju) NIE ZWALNIA Z OBOWIĄZKU CZYTANIA WŁASNYCH TEKSTÓW!!!!!

6

(281 odpowiedzi, napisanych Fan Arts)

Przecinek przed "i" może być kiedy w zdaniu złożonym występują 3 zdania składowe i stawiamy przecinek przed "i" przed trzecim zdaniem składowym.

PS. wszystkich chętnych do podzielenia się swoją twórczością zachęcam do odwiedzenia strony z mojej sygnaturki.

7

(1,782 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

Ale pada zgubiłeś:P

8

(163 odpowiedzi, napisanych O Clicku)

Nie wiem o co się kłócicie... Najważniejsze jest to że zinu fanowskiego nie można nazwać Click!, ponieważ ta nazwa jest zastrzeżona dla wydawnictwa pewna firma. A co do logo Click!, to przecież na każdej stronie fanowskiej jest logo jakiejś gry, filmu, czasopisma, czy czego tam innego. Użycie tego znaku w celu zamieszczenia go na stronie fanów nie będzie ścigane prawnie... Dla wydawnictw to nawet pewna forma darmowej reklamy. A co do tego żeby samemu tworzyć zin to jestem absolutnie za!:) Na tym forum jest masa ludzi chętnych do pomocy. Niech admini zamieszczą ankietę odnośnie tego czy forumowicze czytaliby taki zin, a jak będą pozytywne wyniki to niech zamieszczą news z propozycją współtworzenia takiego dzieła:)

9

Znam ten dział forum, ale nie chodzi mi o grafikę. Miałem na myśli raczej teksty, recenzje, zapowiedzi, itp. A w szczególności o wspomniane już przeze mnie gry, które są mało znane a warte polecenia. Albo te starsze ale klimatyczne:)

10

Simaxlion: jasne że czytałem:) Świetna lektura:).

A odnośnie strony to proponuje może żeby czytelnicy się chwalili własną twórczością. Może niech nadsyłają swoje recenzje wartych polecenia. Przecież na krążkach Clicka często pojawiały się gry freeware albo indy, więc może warto by było coś czasem o nich wspomnieć. A co do TOP 10 to można przy grach w rankingu zamieszczać ich krótkie recenzje.

11

(1,782 odpowiedzi, napisanych Zabawy)

ale capnęła Cię policja za piractwo:P

Stałem się gwiazdą filmową...

12

Większość zespołu redakcyjnego pracuje równolegle w CD-Action. Pod względem klimatu, jakości i humoru są porównywalne z Clickiem więc szukaj tam. Ale sądzę że to nie zastąpi Ci Clicka...

13

mateuchol01: Nowego Clicka nie będzie:( Na przyszłość się szybciej orientuj...

14

(289 odpowiedzi, napisanych TEMATY ARCHIWALNE)

Według Związku Kontroli Dystrybucji Prasy wydrukowano 74900 egzemplarzy a sprzedano 30347 (dane ze stycznia 2009 bo nowszych nie ma)

15

Za poczwórny post sorka. Noob jestem wczoraj założyłem konto bo byłem zszokowany zniknięciem Clicka. Nie przeczytałem regulaminu za co przepraszam.
Gaross: Może masz racje że nic nowego nie odkryłem ale poparłem to źródłem. Wszystkie dane są stąd: https://www.teleskop.org.pl/dane_ogolnodostepne.php
PS. Jeżeli jednak Click kiedyś wróci, to przyrzekam go kupować regularnie. Wiem że to brzmi idiotycznie i kretyńsko w tej chwili ale czuje się współwinny odejścia Clicka, bo nie kupowałem regularnie...

16

Ja wam powiem tak. W branży czasopism i gazet codziennych (nie tylko tych komputerowych ale wszystkich) od ok 3 lub więcej lat jest duuuuża zapaść. Jedna z największych gazet polskich "Dziennik", jest rzekomo na skraju zapaści i drastycznie zmniejsza się jego sprzedaż (w styczniu bieżącego roku wydrukowali prawie 220 000 egzemplarzy a sprzedali ok 92 000). W zeszłym roku  dziesięć największych gazet w Polsce (typu Fakt, Gazeta Wyborcza, Dziennik, Gazeta Prawna, Puls Biznesu) zaliczyło ogromne spadki w sprzedaży w stosunku do 2008. Jednym z niewielu (jeżeli nie jedynym) czasopism jakie zwiększyło swoją sprzedaż, jest bliski Clickowi CD-Action (przynajmniej tak się chwalili w podsumowaniu 2008 roku, ale to co pisali jest poparte przez Związek Kontroli Dystrybucji Prasy). Zmiana wydawnictwa nie wchodzi w grę. W tej chwili jest w Polsce tylko jedna duża gazeta którą ktokolwiek chce kupić i jest to Rzeczpospolita. Rynek czasopism komputerowych w Polsce jest malutki. Moim zdaniem za kilka miesięcy "rekiny" przejmą większość rynku i wykoszą "płotki": PC Format (nakład ok 160 000), NEXT (ok 80 000), PC World (ok 85 000), Chip (ok 75 000). Jeżeli chodzi o czasopisma o grach to sądzę że następujące: CD-Action (ok 140 000), Komputer Świat Gry (ok 50 000), Play (ok 45 000). Poza Clickiem zamknięto również Cybermychę (w styczniu bieżącego roku) i Enter (kwiecień 2007). prasa jest w recesji, a p[rasa komputerowa w największej... [wszystkie dane ze stycznia 2009 i przedstawiają liczby zbliżone do średnich nakładów]

DeviL: Nie chciało mi się edytować twoich postów i wklejać wszystkiego do jednego. W każdym razie - warn za poczwórny post(swoją drogą głupio to brzmi )