1

(970 odpowiedzi, napisanych Gry)

Dead Island 10/10, Hard Reset (na razie niska ocena), Deus Ex - Human Revolution zaczynam , bardzo fajnie się zapowiada:)

2

(157 odpowiedzi, napisanych Gry)

Na nowego Obliviona i Borderlands 2

3

Ja aktualnie nie gram w nic:D odliczam dni do wydania wieśka .

4

(12 odpowiedzi, napisanych Komputery i sprzęt)

No ale po co Ci to ? Zagraj lepiej w coś a nie big_smile

5

(7 odpowiedzi, napisanych Komputery i sprzęt)

Czyli jednak są hardkory co jadą tylko na Microsoft Security Essentials big_smile

6

(11 odpowiedzi, napisanych Gry)

Może dlatego, ja mam W7 Ultimate 32bit

7

(11 odpowiedzi, napisanych Gry)

pawcio7327 napisał/a:

Flight Simulator X nie chce się zainstalować, a pod XP mode nie chodzi. Do niektórych gier są patche, ale do tej akurat nie znalazłem.

Bzdury opowidasz smile Na W7 gra śmiga aż miło.

8

(5 odpowiedzi, napisanych Gry)

Z zabezpieczeń została jednorazowa weryfikacja on-line:)

9

@up
Wciągnie Cię, zobaczysz:) ja nareszcie BulletStorm:)

10

Ech Dead Space 2, supcio giera, za bardzo ją recenzenci pojechali:)

11

(141 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Coj więzy krwi grałem rok temu, gierka rządzi zdecydowanie, BC też grałem, do dziś pamiętam to ciężkie męczące bujanie się bioniczną ręką:), jedynie snowboarding nie miałem okazji spróbować, ze względu na recenzje w Clicku:). Ogólnie numer będzie napewno świetny, lecz nie dla mnie.

12

(5 odpowiedzi, napisanych Komputery i sprzęt)

Format powinien to wymazać.

13

(22 odpowiedzi, napisanych Gry)

Polacy najlepsi w skillshotach na całym świecie w demówie, smile

14

(22 odpowiedzi, napisanych Gry)

Moje oczekiwania co do tej gry są wysokie, mam nadzieję, że ten cały hype wokół niej gra udźwignie.:)

15

Ja się zagrywam w Two Worlds II, gierka super, tylko zarządzanie ekwipunkiem trochę irytuje, ale cała reszta jest w moim guście.

16

(2 odpowiedzi, napisanych Gry)

No więc jak zapewne wszyscy już widzą, kilka dni temu doszło do wycieku gry, której premiera dopiero za miesiąc.  Co sądzićie o tym wydarzeniu ?

17

(141 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Tragedia:) we wszystko już grałem, no ale za miesiąc jakieś urodziny CDA mają być więc liczę na coś fajnego.

18

Dzięki za Twoją ocenę, teraz wiem, że to nie dla mnie, jednak szukam czegoś dłuższego niż 4 godzinki, i czegoś więcej niż sam klimat smile,

19

Właśnie też się zastanawiam nad kupnem, tylko te recenzje odstraszają smile jeśli ktoś grał, proszę o opinie.

20

Ja gram teraz w Naild.

21

@up
Nieprawda ,jesteś niedoinformowany smile Stalker 2 ma mię grafę lepszą od Crysis 2 .

22

(16 odpowiedzi, napisanych Gry)

Ja właśnie też skończyłem teraz efekt masy, na plus zdecydowanie różnorodność planet, na minus to to, że jest  krótka, gra się super, a tu nagle trach, koniec big_smile A ja jak głupi zbierałem minerały myśląc o nowych upgradeach .LOL.

23

Ja czekam na Wiedźmina [Jak wszyscy big_smile] i na nowego Batman'a Arkham City .

24

(3,776 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

O takim Piśmie marzę:D

25

(3,776 odpowiedzi, napisanych Hyde Park)

Najlepszego dla najfajniejszej ekipy Click'a w sieci big_smile