lukasso44 napisał/a:Może powiecie, że jestem bez serca, ale trudno. Zamknęli gazetę, no i ? No, cóż stało się i h**. Mam nadzieję, że chociaż forum zostanie, bo fajnie się z wami gada. Pamiętajcie, że świat toczy się dalej. W końcu to kryzys, nic już nie będzie takie same. Cały świat kręci się wokół pieniędzy. I nic tego stanu rzeczy nie zmieni. Trzeba się rozejrzeć za nową gazetą.
Więc zna ktoś jeszcze jakieś czasopismo wydawane w Polsce, piszące o grach na (wszystkie) konsole??
A długo już jesteś czytelnikiem Clicka? Bo ja od dwóch lat, a większość forumowiczów jeszcze dłużej. Wszyscy wiemy, że świat się przez to nie zmieni, trzeba żyć dalej bez Clicka, ale mimo wszystko szkoda mi czasopisma i redakcji, która tak bardzo się dla nas starała. Będą inne gazetki, ale ja chyba przerzucę się na coś w stylu PC Format. Niedługo idziemy do liceum i trzeba się paru rzeczy o komputerach dowiedzieć 
Co do filmu to jeśli ktoś chce go zobaczyć, to niech zmieni swoje położenie albo się zarejestruje na któryś z tych krajów: Australia, Brazil, Canada, France, Germany, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, South Korea, Spain, United Kingdom, United States . Jest o Clicku!, a że siedziałem nad nim sporo czasu zależy mi na waszych opiniach. Bardzo dziękuję wszystkim tym, którzy zadali sobie tyle trudu. Dzięx! 
Ostatnio edytowany przez Gaross (2009-03-29 14:51:39)