Stk napisał/a:Jest sposób, lecz wymaga on poświęcenia.Gdy wyjdzie kwietniowy Click każdy z nas kupi pare sztuk i zyski wzrosnął xD .
Pomysł zacny, ale to pewnie nie wiele pomoże
Jeśli Click! miałby zniknąć z rynku to ja jestem chętny do utworzenia strony Click! Online. Taka nieoficjalna kontynuacja Clicka. Dalej jednak mam nadzieję, że Click będzie istniał. Kolejnym niepokojącym faktem, a być może całkiem odwrotnie............<jupi>..........już wiem! http://forum.cdaction.pl/index.php?show
ntry825727 Piszcie to co myślicie!
Już wyjaśniam. no bo właśnie: niepokojący fakt-na forum cda pytają co ci się podobało/podoba w starym/nowym Clicku? Pewnie już po wszystkim i chcą zaczerpnąć parę patentów. Z drugiej strony po co im nowe patenty, skoro niedawno mieli zmianę layouta, który to wszystkim niemal się podobał(oprócz tej mało kolorowej ramki)??? A no bo zapewne: TO SONDA!!!
Jak wiecie forum Clicka jest małe i pisze tu zaledwie parę osób. A strona cda? ten temat ma już w tej chwili ok 6 stron, a przez weekend zwiększy się do co najmniej 10, może nawet 20-30. teraz już rozumiecie? Tylko dlaczego temat zakłada Ghost, który nie wiele ma wspólnego z Clickiem. Ale może właśnie o to chodzi!
Emter, przyznaj, rozszyfrowałem Was!
Hmm, mało możliwe, ale pozostaje nam mieć nadzieję...
Ostatnio edytowany przez Gaross (2009-03-28 00:27:25)