Odp: Wasz pierwszy Click
mój pierwszy click z 2005 roku nie pamiętam jaki numer jak znajde to napisze ![]()
Dlatego mówisz na nich "banda chuliganów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mój pierwszy click z 2005 roku nie pamiętam jaki numer jak znajde to napisze ![]()
w maju 2008 była recenzja alone in the dark to był mój pierwszy numer
Moja historia z Clickiem rozpoczęła się w maju 2004 ![]()
Ja pierwszego Click! dostałem od kumpla, w spadku
Nie pamietam kiedy, ale w tym numerze był dodatek poświęcony w całości BG2. Mam ten numer do dzisiaj.
Largus, a panów Randala i Froggera nie pamiętasz? I ich zaciętej walki?
Ostatnio edytowany przez Galin (2009-11-23 14:51:42)
Mój pierwszy "CLICK!" Mutacja 1 Nr.10/2007.
Z grami: Parkan II (niestety zepsuta była)
Wings Of Honour- Battle Of The Red Baron
Comandos 2
Recenzje:
Bioshock
Medal of Honor Airborn
Medieval II Total War Królestwa
I jedyna moja ulubiona strategia to WORLD IN CONFLICT (DEMO)
Ostatnio edytowany przez <=Zbygfryd12=> (2009-11-29 16:49:40)
Ja pierwszego kupiłem jak na okładce był bard z gry Bard's Tale. Mój starszy brat także kupował Click'a! i pamiętam, że też tam były naklejki z pokemonów (miałem szafę udekorowaną
). Tamten Click! w sumie bardziej mi się podobał, ale nie ma co narzekać, bo puki co nie ma żadnego. ![]()
03/2005 ... Już mi od niego odpadła okładka
... Wtedy też kupiłem moje pierwsze CD-Action , ale Click! zwyciężył ![]()
Mój pierwszy CLICK był chyba w 2005 roku jak nie wcześniej była wtedy okładka z laseczką Bod Rayne cieszyłem się ze mam CLICKA i coś o komputerach , kupiłem go bo widziałem jak reklamują ten numer w telewizji
do dzisiaj mam wszystkie części w szafie żadnej nie przegapiłem od 2007 !
Ostatnio edytowany przez Luki-18 (2010-02-20 15:01:46)
Ja mam pierwszy numer Clicka jaki wyszedł. Była tam zapowiedz Diablo II i w konkursach do wygrania figurki z tekkena. W top gier na pierwszym miejscu jest chyba Quake II.
Mój 2006 czy jakoś tak (mama informatyczka, często gazety [o komputerze,grach itp.]przynosi xd)
Z demem postala i pathem do giants
No to dziś rano się postarałem zrobić dla was niespodziankę i zeskanowałem parę stron z numeru prawdopodobnie 31 marca 2000r. Nie jestem pewien ponieważ okładka się nie ostała. Wtedy była jeszcze miękka , a CLICK ukazywał się co 2 tygodnie. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez darkmonk (2010-03-21 10:15:42)
4/2002. Mój pierwszy bodajże ;p.
Mój pierwszy Click!? 09/2006, kupiłem na wakacjach, bo nie miałem co czytać. Dlaczego mi się spodobał? Po pierwsze - cena, po drugie - wygląd, po trzecie - 'luz'. Jakie gry tam były? 1. Rajd na Berlin Oddziały specjalne. 2. Battle of Britain 2. To były czasy
Ja zacząłem też od tego numeru
W kumplem na koloniach chcieliśmy sobie kupić jakąś gazetę o grach. On wybrał ostatni egzemplarz chyba Komputer Świat Gry, a ja wziąłem Clicka! Spodobał mi się później i zacząłem wtedy kupować regularnie...

3/2001 ![]()

Mój pierwszy to był ten z zapowiedzią "Wiedźmina", ale gdzieś mi się zapodział.

Oooo, mój też. Trochę inaczej wyglądał wtedy Wiesiek..

Gościu(?), ja wiem, deklarowałeś(???) się że nie przestaniesz pisać wszędzie nawet jeśli to nic nie wnosi do tematu. Ale odpowiedz, robiłbyś tak gdyby na forum był aktywny moderator? Pewnie że nie.

Posty [ 76 do 100 z 117 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB