Pojawiły się nowe informacje na temat taniej serii Ubisoftu. Dotyczą one cen gier podporządkowanych danemu kolorowi:
1. Niebieska seria Ubisoft Exclusive - na początek znajdziemy w niej takie tytuły jak: Heroes of Might and Magic V, Shaun White Snowboarding, EndWar, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, World in Conflict oraz Rainbow Six Vegas 2. Sugerowana cena wyniesie 49,90 zł.
2. Czerwona seria Ubisoft Exclusive – w serii wydane zostaną gry: Far Cry 2, Heroes over Europe, zestaw gier The Settlers I-IV, HAWX oraz Brothers in Arms: Hell’s Highway. Sugerowana cena wyniesie 59,90 zł.
3. Czarna seria Ubisoft Exclusive – w tej serii znajdą się najgłośniejsze tytuły, m.in.: ostatnia część gry Prince of Persia, zestaw 3 pierwszych części przygód Księcia Persji (Piaski Czasu, Dusza Wojownika, Dwa Trony), Heroes of Might and Magic V w zestawie z dwoma dodatkami – Dzikie Hordy i Kuźnia Przeznaczenia, The Settlers: Narodziny Imperium wraz z dodatkiem Wschodnie Królestwa, World in Conflict: Complete oraz zestaw trzech części gry Brothers in Arms (Earned in Blood, Road to Hill 30, Hell’s Highway). Sugerowana cena wyniesie 69,90 zł.
Gry z serii Ubisoft Exclusive trafią na półki sklepowe już 5.03.2010.
Far Cry 2 jest mój, byś może wezmę też najnowsze BiA. Jak na razie brak info o AC, ale wasz dzielny agent(tzn. ja) wybadał że gra będzie miała czarny pasek na pudełku. Czyli grę o przygodach Altaira dostaniemy za 70zł. Biorę o ile będzie to wersja reżyserska, angielskie głosy mi się nie podobają.